Kurum Adı : Tavşancalı Yunus Emre İlkokulu
WEB Adresi : http://tavsancaliyunusemre.meb.k12.tr
Adres : Tavşançalı Kasabası Karşıyaka Mahallesi KULU/KONYA

VİZYON
1. Etkili ve güzel konuşabilen, 2. Eğitimin Önemini Kavramış, 3. Bilimsel düşünebilen, 4. Bilgi üreten ve paylaşan, 5. Bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, 6. Moral ve motivasyonu yüksek, 7. Girişimci, 8. Kendisine güveni olan, 9. Öğrenmeyi öğrenmiş, 10. Yeni bilgiler öğrenmeye istekli, 11. Problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, 12. Sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, 13. Takım çalışma anlayışını açık, 14. Atatürk İlke ve Devrimlerine inanan, 15. Milli ve manevi değerlere bağlı, 16. Sosyal ve kültürlü, 17. Ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON
1. Verimliliği Yüksek Bir Kurum • Karar alma süreci hızlı • Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, • Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan • Ürüne ve sürece odaklı bir kurum, 2. Sevilen Bir Kurum • Çalışanın memnun olduğu, • Hizmet alanın memnun olduğu, • Güvenilir ve tutarlı, • Lider ve yol gösteren, • Müşteri odaklı, • Halkla bütünleşmiş bir kurum. 3. Aktif Bir Kurum • Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, • Lider anlayışlı, • Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren • Öğrenciye Odaklı, Vizyonu olan bir kurum.

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 140
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Ders Giriş : 08:30 Ders Çıkış : 14:50
Derslik Sayısı : 9 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı
Misafirhane
Kantin
Revir
Bahçe
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Uzaklık : 17 km İl Merkezine Uzaklık :136 km Ankara´ya Uzaklık :127 km
Ulaşım : Her saat başı Ankara,Konya ve Kulu´ya şehirler arası otobüs firmalarıyla ulaşım mevcuttur.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Ankara-Konya karayolu üzerinde ova üzerine kuruludur.

Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :

DİĞER HUSUSLAR
: