KONYA / KULU - Tavşancalı Yunus Emre İlkokulu

Tavşancalı Yunus Emre İlkokulu

Tavşançalı Kasabası Karşıyaka Mahallesi KULU/KONYA
Vizyon
1. Etkili ve güzel konuşabilen, 2. Eğitimin Önemini Kavramış, 3. Bilimsel düşünebilen, 4. Bilgi üreten ve paylaşan, 5. Bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, 6. Moral ve motivasyonu yüksek, 7. Girişimci, 8. Kendisine güveni olan, 9. Öğrenmeyi öğrenmiş, 10. Yeni bilgiler öğrenmeye istekli, 11. Problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, 12. Sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, 13. Takım çalışma anlayışını açık, 14. Atatürk İlke ve Devrimlerine inanan, 15. Milli ve manevi değerlere bağlı, 16. Sosyal ve kültürlü, 17. Ailesine karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
1. Verimliliği Yüksek Bir Kurum • Karar alma süreci hızlı • Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, • Sürekli gelişmeyi hedefleyen, daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan • Ürüne ve sürece odaklı bir kurum, 2. Sevilen Bir Kurum • Çalışanın memnun olduğu, • Hizmet alanın memnun olduğu, • Güvenilir ve tutarlı, • Lider ve yol gösteren, • Müşteri odaklı, • Halkla bütünleşmiş bir kurum. 3. Aktif Bir Kurum • Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, • Lider anlayışlı, • Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren • Öğrenciye Odaklı, Vizyonu olan bir kurum.
Rehber Öğretmen :
Derslik :9<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :
Ders Giriş : 08:30 Ders Çıkış : 14:50
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Her saat başı Ankara,Konya ve Kulu´ya şehirler arası otobüs firmalarıyla ulaşım mevcuttur.
Ankara-Konya karayolu üzerinde ova üzerine kuruludur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine Uzaklık : 17 km İl Merkezine Uzaklık :136 km Ankara´ya Uzaklık :127 km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu